Explorers

More 2 explore!

Het thema van de Nationale Jamboree van een tijdje geleden, maar wel zo toepasselijk op onze afdeling. Er is namelijk meer dan alleen televisie kijken, uitgaan en computeren!

Op vrijdagavond klokslag 19.00u verzamelen jongens en meisjes in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar zich bij het Scoutinggebouw aan de Bernardlaan te Den Burg. Elke avond wordt het programma volledig bedacht en zelf uitgevoerd door de groep zelf, dit programma wordt eens per periode samen in elkaar gezet door de groep en de begeleiding.

Bij deze afdeling word de groep niet meer geleid, maar begeleid. Alles kan en is mogelijk mits het natuurlijk maar uitvoerbaar is. Een aantal voorbeelden van ons programma in de afgelopen jaren zijn:

Bowlen , zwemmen, pionieren, hiken, uitwisseling met andere groepen, groepsfeesten in het land, koken op houtvuur, of gewoon lekker bbq'en, lasergamen, chips maken, light Fighting, nachtspelen, strandspelen, mountainbiken abseilen, vlotvaren, kanoeen...

Oftewel we hebben het er maar druk mee. Gezelligheid voert binnen onze afdeling de boventoon. Dus ook een lekker avondje op de bank achter een tv of dvd met chips en fris op schoot is ook aan ons wel besteed. De avonden duren in principe tot 22.00u, tenzij dat van te voren bekend is gemaakt. Enkele malen per jaar gaan we ook een weekendje logeren.

Lijkt het je wat om eens te komen kijken? Kom dan gerust eens langs op vrijdagavond!

Contact:

Alle leiding is te e-mailen op voornaamtussenvachternaam at scoutingtexel punt nl