Openingsdag

Hoe was jullie zomervakantie ???
Leuke dingen gedaan ?!
Bijna beginnen de scholen weer!

Maar dat betekend ook dat scouting weer gaat beginnen en wel met de traditionele openingsdag. Deze is op zaterdag 10 september 2011.

Alle leden en leiding van Scouting Texel hebben al een uitnodiging in de brievenbus gekregen. In deze uitnodiging staat dat je je even moet opgeven. Zo weet de organisatie hoeveel personen en komen en kunnen we de activiteit goed regelen. Het is dus erg belangrijk dat je je nog even opgeeft voor de openingsdag, en natuurlijk doen jullie dat allemaal want het wordt een stoere dag vol uitdaging en avontuur!!!

Opgeven doe je door Tanja Huisman te bellen op 0222-707775 of mailen naar lextan@texel.com, of je belt met Anouschka Slikker (0657555110) of mailen naar nookjuh@hotmail.com.

Tot ziens op zaterdag 10 september om 13.30 uur bij het gebouw! Neem ook je fiets mee en een regenpak (De RSA en de Roverscouts nemen ook badkleding en een handdoek mee). Om 19.00 kun je dan weer opgehaald worden of zelf naar huis vanaf het gebouw. Zorg ook voor compleet uniform.

02 September 2011 door Wouter Bakker