Synchroniseren met SOL voor andere groepen

Scouting Texel gebruikt al enkele jaren de synchronisatiemogelijkheden van Scouting Nederland voor het bijhouden van haar ledenbestand op de lokale website. Van deze scripts is een nieuwe versie beschikbaar!

Eelco Maljaars heeft 'in den beginne' wontolla-fetch beschikbaar gesteld. Deze scripts zijn door hem beschikbaar gesteld voor publiek gebruik zodat alle scoutinggroepen daar wat aan hebben. Scouting Texel doet dit al sinds het begin.
Team Internet heeft een aantal zaken veranderd en daarom zijn de scripts aan verandering onderhevig. Ondertussen zijn de scripts ook niet meer te vinden bij Eelco en daarom stellen wij ze nu beschikbaar, op een vaste plek.

Eelco, bedankt voor het beschikbaar stellen. Hopelijk hebben door deze vernieuwing andere scoutinggroepen er ook weer wat aan ;)

16 April 2012 door Tjerk Jan Vonk