Druk, druk, druk

Het zonnetje schijnt steeds vaker, Scouting Texel heeft weer een bomvolle agenda.

De Roverscouts hebben de drukke tijd afgetrapt met de Scouting Fundays. Een weekend lang kamperen bij Walibi Flevo met Scouts uit heel Nederland.

Komend weekend gaan de Welpen meiden kamperen bij Fruithof de Veen waar diverse uitdagende activiteiten op het programma staan.

Het Stoere mannenweekend is de traditionele afsluiter van het seizoen van de Welpen jongens. De geheimzinnigheid is groot. In ieder geval kijken de Welpen er naar uit om samen met hun vader, oom, buurman of andere stoere man dit weekend te beleven.

De Scouts zijn al druk aan het voorbereiden voor hun zomerkamp in Eerde en de Explorers gaan een knallende activiteit tegemoet waar ze al een jaar lang acties voor hebben gedaan.

Dichter bij huis zijn de Bevers te vinden. Zij zullen diverse activiteiten in en om het gebouw beleven.

12 June 2012 door Annemarie Vlaming Witte