Scouts: Verslagje opkomsten bij Insigne Identiteit

Afgelopen keren op Scouting gingen s avonds lekker naar buiten en een speurtocht doen. Ik zat met Roel, Micha, Bart en ikzelf. Toen gingen we op zoek naar de vos. Elke keer toen we daar waren kregen we iets. Dat was bijvoorbeeld een snoepje, wat drinken of een zakje chips. Toen kregen we een brief en daar stond in waar je heen moest met Mickey Mouse poppetjes. Het was wel gezellig en de leider was Rodi. Ik kon wel goed met Rodi opschieten.

De keer daarna dat we Scouting hadden gingen we schoenendozen inpakken voor kinderen in de arme landen waar ze niks hebben (geen potloden, papier en andere spullen). Ik zelf vond wel dat ik mijn dozen goed heb ingepakt.

Ik was vergeten dat we nog speculaasactie hadden. Tijdens de speculaasactie had ons groepie Oosterend. Ik zat in het groepie samen met Jens en Jelle. Toen ik in Oosterned lekker veel had verkocht ging het erg goed. Op een gegeven moment had ik ineens al E 105 verdiend. En onderweg naar onze buitenwijk was er nog een mevrouw die bestelde 20 speculaze, maar wij hadden er nog maar 14. Dus wij reden nog naar het Scoutinggebouw om 6 andere speculazen te halen.

En in de laatste scoutingbijeenkomst gingen wij naar Sporthal Ons Genoegen. Toen kregen we les in hoe we moesten schoppen en verdedigen.

09 December 2012 door Rodi Bakker