Grandioze afsluitdag seizoen 2005/2006

Het thema was dit jaar OP KAMP. Scouts hebben het Scoutingterrein aan de Bernardlaan hiervoor omgetoverd tot een groots zomerkamp met allerlei tenten en pionierobjecten. Het zag er geweldig uit en het idee om de jongere jeugdleden ouders/verzorgers, broertjes, zusjes kennis te laten maken met het onderwerp OP KAMP is helemaal geslaagd. Om 16.00 uur startte het uitdaagspel voor de jeugdleden. Na 17.00 uur werden ook de bezoekers uitgedaagd en dit ontaardde in veel spelplezier tussen ouders/verzorgers en hun kinderen. Nieuw was het GPS spel. De STAM had het spel voorbereid en de RSA leden hebben met behulp van coordinaten allerlei puzzelstukken weten te vinden. Onze nieuwe jeugdleden van de BEVERS genoten volop van de middag. Tot besluit was er een overheerlijke BBQ, verzorgd door onze alom geroemde kookstaf, Trudy, Bertha en Janneke. De dames hadden hulp gekregen van meester BBQer Marcel Bakker en deze heeft 3 uur lang heerlijk in het zonnetje alle hamburgers, worstjes en sateetjes gebakken. Kortom een heerlijke middag en dank aan de leiding en de jeugdleden, die deze middag zo geweldig heeft doen slagen.

29 February 2008 door Wouter Bakker