Enquête Groepsontwikkeling

Een goede Scoutinggroep is een groep die regelmatig haar eigen reilen en zeilen onder de loep neemt en kijkt waar ze zaken kan verbeteren. Onze groep heeft ervoor gekozen deel te nemen aan het Programma Groepsontwikkeling van Scouting Nederland. Dit programma biedt ons de gelegenheid een aantal zaken binnen onze groep te toetsen en stil te staan bij gewenste veranderingen.
Hierin wordt de groep ondersteund door twee externe coaches. Een coach vanuit de regio en een coach van het landelijk servicecentrum van Scouting Nederland.

Alle jeugdleden, ouders, leiding, plusscouts en bestuursleden hebben een enquête toegestuurd gekregen. Deze kan tot uiterlijk 19 mei ingevuld worden.
De gegevens van deze enquête worden anoniem verwerkt en zullen aan leiding en bestuur gepresenteerd worden.

Dit is voor onze groep buitengewoon belangrijk omdat we ook over een aantal jaar kinderen nog steeds een uitdagend en verantwoord Scoutingspel willen bieden.

10 May 2014 door Annemarie Vlaming Witte