Lintjesregen

Tijdens de afsluiting van het jubileumweekend op maandag 24 oktober werden vijf vrijwilligers van onze groep verrast door de heer Slijderink senior die hen het bronzen waarderingsteken van Scouting Nederland kwam uitreiken.
Marga Wiering, Trudy Marreveld, Marcel Bakker, Peter van der Voort en Andre Eelman werden onder vermelding van staat van dienst en inzet gevraagd naar voren te komen. Jeugdleden droegen bloemen en glazen koffertjes aan waarin bescheiden en decoraties. Een luid one-two-tree-foremidabel gaf aan wat deze mensen voor de groep betekenen.
Later die dag, tijdens het afsluitende diner voor betrokken vrijwilligers bij het jubileumweekend, werd door de groepsvoorzitter onder andere de langdurige en tomeloze inzet en de kritische opstelling van gedecoreerden gewaardeerd.

29 February 2008 door Wouter Bakker