Start Scouting seizoen met beach-party

Vijftig jeugdleden en twintig leiders, leidsters en plusscouts hebben zaterdag 23 augustus de start meegemaakt van het nieuwe seizoen van Scouting Texel.

Op het strand bij paal 17 werden allerlei spelletjes gedaan zoals twister, touwtrekken, paalbal, volleybal, boter en kaas en eieren. Natuurlijk werd er ook gegraven, gebouwd en gezwommen. Tussendoor ging de snoeptrommel veelvuldig rond en kon en limonade gedronken worden zoveel je wilde.

Tegen zessen bracht een tractor patat, frikadellen, kroketten en kaassouffl├ęs. Na een ijsje bij het paviljoen wenste iedereen elkaar een goed pad.

Dankzij de inzet van vele vrijwiligers, medewerkers van strandpaviljoen Paal 17 en de goede stemming van de weergoden heeft Scouting Texel schitterende start gemaakt van het komende Scoutingjaar.

Kijk snel in het fotoalbum voor prachtige plaatjes!

23 August 2008 door Nick Slijderink