Rots en Water

Zaterdag 15 november hebben 11 leidsters, leiders en bestuursleden van de groep deelgenomen aan de kennismakingstraining Rots en Water. Deze werd gegeven in ons eigen clubgebouw door Inez Pluijlaar en Hans Zijm, deskundigen op dit gebied. De training bestond uit een korte uiteenzetting van de aanpak en verder voornamelijk praktische oefeningen uit de echte training, rond de begrippen gronden en centreren en de Rots- en Waterhouding.
Na deze intensieve oefeningen hebben de deelnemers in tweetallen een Indonesische rijsttafel bereid en aan tafel verder gesproken over de ervaringen maar vooral genoten van de culinaire hoogstandjes.
Na de afwas was het tijd om rond de openhaard het deelnamecertificaat in ontvangst te nemen. Ook werd ieder op een verrassende manier uitgelokt om mogelijkheden ter versterking van de onderlinge band te bedenken.
In ieder geval is de band tussen de deelnemers versterkt, zij hebben elkaar beter leren kennen en veel plezier gemaakt.

16 November 2008 door Nick Slijderink