Culinair genieten tijdens de Winterexpeditie Texel

Ruim 85 deelnemers hebben tijdens de eerste avond van de barre tocht een culinaire belevenis in het luxe aangeklede gebouw van Scouting Texel. De groepen werden welkom geheten door de gastheer Andre Eelman. Een luxe 3-gangen diner werd vervolgens geserveerd aan de deelnemers. Het knisperende houtvuurtje in de openhaart maakte het feest compleet.

De Winterexpeditie is een jaarlijkse tocht voor explorers en stamleden in de leeftijd variƫrend van 15 tot 25 jaar. De tocht die bestaat uit verschillende tochttechnieken, puzzeltjes, opdrachten en activiteiten voert langs de mooiste plekjes van het eiland Texel. De deelnemers zelf komen vanuit alle windhoeken van Nederland.

Kernpunten van de expeditie blijft het gezellig samenzijn, dus ook na de barre omstandigheden is er gelegenheid voor gezelligheid onder het genot van een drankje en een hapje.28 December 2008 door Marcel Slikker