Scouting Texel ontvangt award

De Scout Association in UK heeft besloten een speciale award aan Scouting Texel toe te kennen wegens de vriendschap en de zorg voor het graf van de omgekomen Engelse zeeverkenners gedurende de afgelopen 58 jaar.

Een delegatie van Scouting Texel is uitgenodigd om deze award in ontvangst te komen nemen tijdens een driejaarlijks districtskamp in Londen (Twickeree 2009) op zondag 21 juni.
De delegatie van 17 personen bestaande uit leiders en leiders, drie leden van de Explorers en enkele bestuurleden van de vereniging zal daar het gehele weekend aanwezig zijn.
Op het programma staat naast de uitreiking van de award een afternoon tea met nabestaanden en andere betrokkenen. Ook is een bezoek gepland aan de Saint Mary The Virging Church of Mortlake waar in februari 2005 herdenkingsplaquette onthuld is.

15 June 2009 door Nick Slijderink