Er was eens... een echte keukenprins!

Zaterdag 25 juli dan is het zover: dan gaan de scouts en RSA op zomerkamp. De voorbereidingen voor dit superkamp zijn al weken in volle gang, en met nog een ouderavond, inpakdag en bagage inlever avond voor de boeg is het ook deze week nog druk.

Om alvast een tipje van de sprookjessluier op te lichten: op maandag 27 juli zullen we bezoek krijgen van een echte keukenprins en zijn kookteam. Vincent van eilandkeuken Vincent, zoontje Daniƫl en nog twee koks zullen ons kampterrein deze dag bezoeken en ons een gezellige en lekkere avond bezorgen. Wij als leidingteam van de scouts en RSA willen Vincent en zijn team bij voorbaat van harte bedanken voor deze geweldige sponsering, en we zien uit naar het bezoek!

17 July 2009 door Anouschka Slikker-Maas