Welpen Jongens

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee in de jungle!

Tijdens onze opkomsten is het vaak een drukke, maar gezellige boel met z'n allen. We spelen vaak in het thema van "het Junglebook". Want de rimboe, dat is waar de welpen en hun vrienden (onder andere Baloe, Shere Khan, Bagheera, Jacala en Akela) leven.

Ons programma is erg afwisselend. We proberen iedere opkomst iets anders te doen. Zomers spelen we meestal buiten en in de winter natuurlijk lekker warm binnen. Wat we dan allemaal doen? Spelletjes, speurtochten, knutselen, kokkerellen, timmeren, figuurzagen, pionieren, vuurtje stoken en nog veel meer.

Ook hebben we ieder jaar vlak voor de zomer ons inmiddels beroemde stoere mannen weekend.

Heb je vragen, of wil je eens komen kijken mail dan gerust.

 

 

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

De jongens draaien op de maandagavond van 18.45 uur tot 20.15 uur, plus een aantal spannende overnachtingen.

Contact:

Rosanne ZijmHaffelderweg 1, Den Burg 0629160846
Rosanne ZijmHaffelderweg 1, Den Burg 0629160846

Alle leiding is te e-mailen op voornaamtussenvachternaam at scoutingtexel punt nl