winterexpeditie – strijd der elementen

Ben jij die Scout in de leeftijd van 15 tot ongeveer 21 jaar die de strijd der elementen aan wil gaan op het eiland Texel? Regen, wind, hagel en sneeuw zijn de elementen die je tegen gaat komen op deze 3-daagse expeditie over het eiland.

Winter eXpeditie 2019

BIKKELEN

Overnachten in tenten, eten van een houtvuurtje, bikkelen langs bospaadjes, over duinen klimmen en slopende strandtochten. Samen met je team.

Toch zijn de sleutelwoorden gezelligheid en tijd voor socializing een belangrijke insteek voor de organisatie. Wellicht ontmoet je hier wel de Scout van je leven…

Hele land

Ieder jaar doen er zo’n 60 scouts afkomstig uit het hele land mee en beleven een uitdagend en gezellig weekend in een prachtige omgeving.

Een paar typische dingen die je tijdens de WintereXpeditie tegen kunt komen zijn:
Katapult schieten, bierkrat stapelen, stormram parcours, bijlwerpen, zeepkistenrace, komkommerpijpen en nog veel meer!

Eerdere Edities

Nog niet helemaal overtuigd? Check dan hieronder de beelden van voorgaande edities!