Scoutinggebouw

Het scoutinggebouw

Scouting Texel heeft de beschikbaarheid over een moderne accommodatie aan de rand van het centrum van Den Burg op Texel. Vanaf de accommodatie ben je zo in het dennenbos, het strand maar ook dichtbij de haven van Oudeschild. De accommodatie is geschikt voor maximaal 60 personen en verhuren we bij voorkeur aan jeugd- en jongeren gerelateerde organisaties.

Ons clubgebouw bevindt zich aan de rondweg van Den Burg, op loopafstand van het centrum. Bij het clubgebouw is parkeergelegenheid aanwezig. In ons clubgebouw is alles gelijkvloers, dus ook geschikt voor mindervalide.

Het gebouw bestaat uit:

• Gemeenschappelijke ruimte (ca. 100m2) met open haard
  • Drie slaapzalen (2 zalen hebben een wastafel) ( 2x ca. 30 m2 en 1x ca. 40 m2)
  • Compleet ingerichte keuken (met o.a. koffiezetapparaat, 2 koelkasten, diepvries, kooktoestellen, pannen, borden, bestek etc.)
  • Sanitaire ruimte met 2 toiletten (waarvan 1 mindervalide) 1 urinoir, 2 douches en 5 wasbakken.

Verder zijn er natuurlijk tafels, stoelen en banken. Ook zijn er matrassen aanwezig. Het geheel wordt verhuurd voor Max. 50 personen. In het gebouw is draadloos internet aanwezig. Achter ons gebouw bevindt zich een groot veld (ca. 250m2) voor recreatief gebruik. Hier kan niet gekampeerd worden. Tevens staan er twee vaste barbecues en een aantal picknicktafels

• Gasten: 50
  • Faciliteiten: Vaatwasser, Wifi
  • Bekijken: eenvoudig, nabij centrum Den Burg