Oudpapier

Oud papier is voor ons als club een bron van extra inkomsten. Hiermee bekostigen we een gedeelte van onze activiteiten en kunnen we het clubgebouw onderhouden. Onze dank is dan ook groot als u uw oud papier bij ons wilt inleveren!

Oudpapier brengen

Naast ons Scoutinggebouw staan altijd 2 containers waar je zelf het papier in kan gooien.

Oudpapier ophalen

Scouting Texel komt iedere woensdagavond langs om het oud papier op te halen.  Zorg ervoor dat het oud papier voor 19.00u aan de weg staat, verpakt in een goede stevige dichte doos eventueel met een touwtje erom heen.

Graag geen plastic tassen!

Route schema

Het schema voor het ophalen is vrij eenvoudig, het komt op het volgende neer:

• Route 1: elke 1e woensdag van de maand
  • Route 2: elke 2e woensdag van de maand
  • Route 3: elke 3e woensdag van de maand
  • Route 4: elke 4e woensdag van de maand

Uitzonderingen in verband
met feestdagen:

ROUTES

Route 1

Beatrixlaan tussen Kogerstraat en Gasthuisstraat, Noordwester, Zeebries, Duinreep, Vloedlijn, Golfslag, Vaargeul, Schoorwal, Gasthuisstraat van Beatrixlaan tot Pontweg, Kogerstraat (geen bedrijven), de Zes, Jonkerstraat, Willem van Beijerenstraat, Jan Dirksoord, Boogerd.

Route 2

Beatrixlaan tussen Gasthuisstraat en Emmalaan, Emmalaan, Lijnbaan, Hollewal, Weststraat, Molenstraat, Pater Witteplein, Molendwarsstraat, Anne Frankstraat, Verzetstraat, Gasthuisstraat van Beatrixlaan tot Hogerstraat, Gravenstraat, Warmoesstraat, Schilderend, Julianastraat, Haffelderweg, Keesomlaan, Pieter van Cuijkstraat, Ada van Hollandstraat, Elemert.

Route 3

Bernhardlaan, Drijverstraat, Burdetstraat, Mr. Kraaistraat, Thijsselaan, Brouwerstraat, Binsbergenstraat, Wilsterstraat, Tjakkerstraat, Waalderstraat tussen Bernhardlaan en Burgerhoustraat, Burgerhoutstraat Jan Reystraat, Wilhelminalaan, Achterom, Witte Kruislaan, Schoonoordsingel, Wagemakerstraat.

Route 4

Marelstraat, Waalderstraat tussen Bernhardlaan en Waalderweg, Paelwerck, Schoudieck, Hoefslag, Noordvlak, Markgrave, Waardwei, Strandkaap, Schilpbanck, Vroonlant, Buytengors, Sluyscoog, Vuurbaeck, Verlaet, Duykerdam, Middelton, Korfbaeck, Lieuwstraat, Hallerweg tot aan de Kadijksweg.