Speculaasactie 

De speculaasactie van Scouting Texel is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de scouts heerlijke speculaas verkopen om geld in te zamelen voor hun activiteiten en projecten. Deze actie biedt niet alleen financiële steun aan de scoutinggroep, maar brengt ook de lokale gemeenschap samen en verspreidt de warmte van dit geliefde traditionele koekje. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over deze speculaasactie.

Hoe werkt de speculaasactie?

Tijdens de speculaasactie krijgen de scouts van Scouting Texel de mogelijkheid om speculaas van Bakkerij Timmer te verkopen aan potentiële kopers. De scouts gaan langs de deuren in hun buurt, maar ze verkopen ook speculaas in het centrum van Den Burg. Daarnaast kunnen mensen online speculaas bestellen via de website van Scouting Texel. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan de actie, zelfs als ze niet op Texel wonen.


Vragen over de speculaasactie

Wanneer vindt de speculaasactie plaats?

De speculaasactie van Scouting Texel vindt meestal plaats in de herfstperiode, vlak voor de feestdagen. De exacte datum kan variëren, dus houd de aankondigingen van Scouting Texel in de gaten voor de specifieke data van dit jaar.

Waar worden de opbrengsten van de speculaasactie voor gebruikt?

De opbrengsten van de speculaasactie worden gebruikt om de activiteiten van Scouting Texel te financieren, zoals het organiseren van kampen, het onderhouden van hun faciliteiten en het aanbieden van educatieve programma's aan de scouts.

Kan ik online speculaas bestellen?

Ja, Scouting Texel biedt de mogelijkheid om speculaas online te bestellen via hun website.. Let op: bezorgen doen we uitsluitend op Texel!

Zijn er verschillende soorten speculaas verkrijgbaar?

Nee helaas, wij hebben altijd de enige echte speculaas van Bakkerij Timmer

Kan ik zelf meehelpen met de speculaasactie?

Ja, Scouting Texel verwelkomt altijd vrijwilligers die willen helpen met de speculaasactie. Je kunt contact opnemen met de scoutinggroep en vragen naar de mogelijkheden om betrokken te raken bij dit smakelijke evenement.