Onze groepsaccommodatie

Scouting Texel heeft de beschikbaarheid over een moderne accommodatie aan de rand van het centrum van Den Burg op Texel. Vanaf de accommodatie ben je zo in het dennenbos, het strand maar ook dichtbij de haven van Oudeschild.

De accommodatie is geschikt voor maximaal 60 personen en verhuren we bij voorkeur aan jeugd- en jongeren gerelateerde organisaties.

Verhuur perioden
Het gebouw is de gehele week te huur in de volgende periodes mei – juni en augustus – september.

In weken dat er bijeenkomst is van Scouting Texel gelden de volgende beperkingen:

Maandag: veldje vrij van 18.30 tot 20.30 uur.
Vrijdag gebouw vrij van 18.30 tot 21.30 uur.

Huurprijs per 2020
Per 2019 gelden de volgende huurprijzen:

Voor niet-Scoutinggroepen:

Huurprijs per overnachting voor 30 personen of minder: € 330,00 + € 250,00 waarborg eenmalig
Meerprijs voor iedere persoon daarboven: € 11,00
Huurprijs voor een dagdeel (ochtend, middag, avond): € 60,00 + € 100,00 waarborg eenmalig

Voor Scoutinggroepen:

Huurprijs per overnachting voor 15 personen of minder: € 150,00 + € 250,00 waarborg eenmalig
Meerprijs voor iedere persoon daarboven: € 10,-

Bovenstaande bedragen zijn exclusief de toeristenbelasting op Texel, kijk op onze pagina toeristenbelasting voor de huidige tarieven en eventuele teruggave bij de Gemeente Texel

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met de familie Poelmann.
E-mail: verhuur@scoutingtexel.nl

Faciliteiten

Ons clubgebouw bevindt zich aan de rondweg van Den Burg, op loopafstand van het centrum. Bij het clubgebouw is parkeergelegenheid aanwezig.

In ons clubgebouw is alles gelijkvloers, dus ook geschikt voor mindervalide.

Het gebouw bestaat uit:

• Gemeenschappelijke ruimte
    (ca. 100m2) met open haard
  • Drie slaapzalen (2 zalen hebben een wastafel)
    ( 2x ca. 30 m2 en 1x ca. 40 m2)
  • Compleet ingerichte keuken
    (met o.a. koffiezetapparaat, 2 koelkasten, diepvries, kooktoestellen, pannen, borden, bestek etc.)
  • Sanitaire ruimte met 2 toiletten (waarvan 1 mindervalide) 1 urinoir, 2 douches en 5 wasbakken.

Verder zijn er natuurlijk tafels, stoelen en banken. Ook zijn er matrassen aanwezig. Het geheel wordt verhuurd voor Max. 50 personen.

In het gebouw is draadloos internet aanwezig.

Achter ons gebouw bevindt zich een groot veld (ca. 250m2) voor recreatief gebruik. Hier kan niet gekampeerd worden. Tevens staan er twee vaste barbecues en een aantal picknicktafels.

Uw vraag over de verhuur van onze accommodatie

2 + 0 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bedankt voor het huren van jullie gebouw voor het oefenen van onze dinerspellen

Evenementenbureau Texeluitjes organisator