Vrijwilligers

Wil  je je als vrijwilliger inzetten voor Scouting, daar weet je jouw vrije tijd wel mee te vullen. Wat is het leuk om dat te doen! Waarbij je ook de vraag stelt, wat brengt het mij? Want naast dat je de jeugdleden een heleboel biedt, levert het een hoop ervaringen op die je ook buiten Scouting heel goed kan gebruiken in je verdere (werk)leven. Om je als vrijwilliger te ondersteunen hebben we een heleboel tools die je kunnen helpen om Scouting net even makkelijker te maken. En hebben we een enorm ontwikkelaanbod zodat je je binnen Scouting kan blijven ontwikkelen. Ben je leiding, dan vind je in deze etalage ideeën die je zelf kan gebruiken om geïnspireerd te blijven. Ondersteun je vanuit je rol vrijwilligers, bijvoorbeeld als bestuurslid of trainer, dan kan je hier een aantal hulpmiddelen vinden om vrijwilligers te kunnen blijven vinden, binden en boeien.