Groepsontwikkeling

We doen mee aan het programma Groepsontwikkeling van Scouting Nederland. Het programma is bedoeld om de kwaliteit van scoutinggroepen te verhogen. Voor de zomer zijn er daarom enquĂȘtes uitgezet bij onze jeugdleden, hun ouders, de leiding en het bestuur.

Onder leiding van twee professionele coaches zijn de resultaten afgelopen zondag in een workshop gedeeld met leiding en bestuur.
We zijn blij verrast dat onze activiteiten en onze leiding zo hoog gewaardeerd worden door zowel ouders als leden. Dat sterkt ons in ons enthousiasme.

Gelukkig zijn er ook verbeterpunten aangedragen. Tijdens de workshop zijn bij de belangrijkste verbeterpunten concrete plannen gemaakt. Onder andere voor de scholing van de leiding, een doorgaande lijn van activiteiten bij de diverse leeftijdsgroepen en voor een goede verdeling van de bestuurstaken. Deze plannen zullen de komende tijd worden uitgevoerd.

28 September 2014 door Annemarie Vlaming Witte