Ophalen van het oudpapier

Elke woensdagavond om de klok van 7 staan onze vrijwilligers weer klaar om bij u thuis het oudpapier op te halen. Dit doen wij al tientallen jaren met veel energie en motivatie om oudpapier in te zamelen voor onze club.


Om 19:00 beginnen wij met onze route en zijn vaak met een uur klaar, dus zet uw klokje maar goed, zet het oudpapier/karton op een zichtbare plek buiten en ga vol smart voor het raam wachten tot ons mooie oranje scouting busje met onze vrijwilligers uw oudpapier komen ophalen.


Iedere woensdag van de maand rijden wij een andere route door Den Burg:

1e woensdag van de maand rijden wij route 1.

2e woensdag van de maan rijden wij route 2.

3de woensdag van de maand rijden wij route 3.

4de woensdag van de maan rijden wij route 4.

Indien een maand 5 woensdagen heeft rijden wij die dag geen route.


Op deze manier houden wij regelmaat en structuur in het ritme van ophalen zodat u precies weet wanneer u het oudpapier / karton voor ons buiten kan zetten. De spelregels:

Zorg dat uw oudpapier goed in het zicht staat vanaf de weg.  

Op de containerplaats of bij een lantaarnpaal.

Zorg dat stapels kranten compact zijn door er een touwtje of een oude panty om heen te knopen, of in een dichte doos te stoppen.

Zo waaien ze tijdens het rijden niet weg.

Indien slecht weer probeer het karton wat af te dekken en zet het zo laat mogelijk voor 19:00 buiten.
Wij halen geen oudpapier op bij bedrijven, deze dienen dit zelf naar Amsing te brengen.

Route 1

Beatrixlaan tussen Kogerstraat & Gasthuisstraat, Noordwester, Zeebries, Duinreep, Vloedlijn, Golfslag, Vaargeul, Schoorwal, Gasthuisstraat van Beatrixlaan tot Pontweg, Kogerstraat, de Zes, Jonkerstraat, Willem van Beijerenstraat, Jan Dirksoord, Boogerd.


Beatrixlaan tussen Gasthuisstraat & Emmalaan, Emmalaan, Lijnbaan, Hollewal, Weststraat, Molenstraat, Anne Frankstraat, Verzetstraat, Gasthuisstraat van Beatrixlaan tot Hogerstraat, Gravenstraat, Warmoesstraat, Schilderend, Julianastraat, Haffelderweg, Keesomlaan, Pieter van Cuykstraat, Ada van Hollandstraat, Element.
Bernhardlaan, Drijverstraat, Burdetstraat, Mr. Kraaistraat, Thijsselaan, Brouwerstraat, Binsbergenstraat, Wilsterstraat, Tjakkerstraat, Waalderstraat tussen Bernhardlaan & Burgerhoutstraat, Jan Reystraat, Wilhelminalaan, Achterom, Witte Kruislaan, Schoonoordsingel, Wagemakerstraat. 
Marelstraat, Waalderstraat tussen Bernhardlaan & Waalderweg, Paelwerck, Schoudieck, Hoefslag, Noordvlak, Markgrave, Waardwei, Strandkaap, Schilpbanck, Vroonlant, Buytengors, Sluyscoog, Vuurbaeck, Verlaet, Duykerdam, Middelton, Korfbaeck, Lieuwstraat, Hallerweg tot aan de kadijksweg.


Geen paniek! onze vrijwilligers zien een enkele keer een doos over het hoofd, kan gebeuren. 

Indien u het zelf naar ons kan brengen graag, of stuur ons anders een mailtje dan lossen we het op.

Halen jullie ook in de vakanties oudpapier op?

Jazeker! wij halen dan ook gewoon oudpapier op, gewoon volgens de routine die u van ons gewent bent.
Helaas! wij rijden inprincipe niet op verzoeken om buiten de routes om extra oudpapier op te halen. Wij werken met allemaal vrijwilligers en daar zijn wij zuinig op, als wij op verzoek gaan rijden dan blijven we bezig.
Wij halen uitsluitend alleen in Den Burg oudpapier op, in andere dorpen zijn andere verenigingen aangesteld om oudpapier op te halen. u bent altijd welkom om het oudpapier naar onze containers te brengen!
Nee hoor, onze vrijwilligers hebben een getraind oog in het opsporen van oudpapier. als het langs de betreffende route staat nemen ze al het oudpapier mee dat ze kunnen vinden. 
This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!