Welkom in de rimboe!

Ga mee op avontuur samen met Mowgli & Shanti in de wereld van het jungleboek.

De Welpen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar oud en hou je van avontuur? Dan zijn de welpen echt iets voor jou! Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van het Jungleboek en beleven we spannende avonturen.

Onder de deskundige leiding van Akela leer je elke week nieuwe en uitdagende dingen samen met Mowgli & Shanti. Zo leer je bijvoorbeeld verantwoord je eigen kampvuur maken en koken op open vuur.

Tijdens de activiteiten leer je ook samenwerken met de andere welpen en maak je een hoop nieuwe vrienden. Kortom, de welpen bieden een leerzame, uitdagende en vooral leuke activiteit voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud.

Het Jungleboek

De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. De welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Baloe, Bagheera, Raksha, Marala en vele anderen.


In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden. Chil vertelt de welpen bijvoorbeeld alles over vogels en Raksha weet weer veel over de verschillende dierensporen in de jungle.

Met Marala zingen de welpen een leuk liedje en met de schildpad Oe leren ze alles over de onderwaterwereld. De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen.

Informatie:

Leeftijd:

Voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar.

Opkomst tijden:

Elke maandagavond van

18:45 t/m 20:15

(Met uitzondering van schoolvakanties)

Leidingteam:

Teamleider:

- Sandra Maas

Leiding:

- Judith van der Zee

- Roel Wiering

- Iemelda Witte

- Kevin Versluis