Inschrijfformulier WintereXpeditie

Inschrijfinformatie

wanneer wordt de WintereXpeditie gehouden?

De WintereXpeditie wordt elk jaar gehouden tussen kerst en oud & nieuw in.
Op 28 december om 13:00 is de start en op 30 december rond het middaguur is het afgelopen.

Hoeveel kost de deelname aan de WintereXpeditie?

Dit jaar zijn de kosten € 42,50,- per persoon. In deze prijs inbegrepen zijn een fantastische expeditie over Texel,

Wat zit hier allemaal nog meer bij inbegrepen?
- Een herinneringsbandje aan de WintereXpeditie van dit jaar.
- Elke vorm van vervoer om je te verplaatsen over het eiland.
- De eerste en tweede dag warme etensposten.
- De eerste dag bij ontvangst mogelijk tot lunch, en de tweede dag lunch.
- Elke ochtend bij ontwaken ontbijt en de mogelijkheid tot het maken van een L.u.p.a.
- Diverse versnaperingen en drinkposten tijdens de eXpeditie.

Wat is de leeftijd die mag deelnemen aan de WintereXpeditie?

Vroeger was de WintereXpeditie gebaseerd op de Explorers leeftijd (15 t/m 18 jaar), maar door de jaren heen hebben wij dermate veel vragen gehad van oud deelnemers die nog mee wilde doen dat wij hebben besloten de deelname leeftijd aan te passen naar: 16 jaar en ouder, dit betekend dat naast de Explorers ook de roverscouts en de plusscouts mee kunnen doen....

Let op! wijsheid komt met de jaren, maar de jongste deelnemers zijn geduchte tegenstanders voor de veteranen! leeftijd zegt dus niet alles.

Mogen Niet scoutingleden ook meedoen aan de WintereXpeditie?

Ja! dat is mogelijk, Als jij met je scoutingteam mee wilt doen en niet iedereen is lid van Scouting Nederland dan mag je ook niet leden aanmelden voor de WintereXpeditie. als het merendeel maar uit Scouts bestaat.
Let wel op, Als je lid bent van Scouting Nederland dan ben je verzekerd, dus sluit als niet lid even een reisverzekering af (van 28 t/m 30 december).

Regelement