Oudpapier

De vrijwilligers van Scouting Texel halen in Den Burg 1 keer per de maand het oud papier op bij u in de straat.
Op deze pagina wordt aangegeven wanneer welke route wordt gereden.

Krijg een berichtje!

Scouting Texel biedt de mogelijkheid u te mailen alvorens het papier in uw wijk wordt opgehaald. Vul hieronder uw emailadres en uw route in, dan houden wij u op de hoogte zodra we weer langskomen!

Overzicht alle routes

Het opgegeven emailadres zal alleen gebruikt worden voor de herinneringsmailtjes van het oudpapier. Dit gegevensbestand zal nooit worden doorgegeven aan derden. Uitschrijven is mogelijk via deze zelfde pagina.

• Er wordt alleen nog op donderdag opgehaald vanaf 19:00
  • Stop het papier in stevige dozen, geen plastic zakken!
  • Zet het duidelijk zichtbaar aan de weg, zodat we het goed kunnen zien.
  • Zet het niet te vroeg neer bij regen, dan wordt het onhandelbaar...

Overzicht van de komende routes

DatumRoute
Donderdag 27-09-2018Route 4:
Marelstraat, Waalderstraat tussen Bernardlaan en Waalderweg, Paelwerck, Schoudieck, Hoefslag, Noordvlak, Markgrave, Waardwei, Strandkaap, Schilpbanck, Vroonlant, Buytengors. Sluyscoog, Vuurbaeck, Verlaet, Duykerdam, Middelton, Korfbaeck, Lieuwstraat, Hallerweg tot aan de Kadijksweg.
Donderdag 04-10-2018Route 1:
Beatrixlaan tussen Kogerstraat en Gasthuisstraat, Noordwester, Zeebries, Duinreep, Vloedlijn, Golfslag, Vaargeul, Schoorwal, Gasthuisstraat van Beatrixlaan tot Pontweg, Kogerstraat (geen bedrijven), De Zes, Jonkerstraat, Willem van Beierenstraat, Jan Dirksoord, Boogerd.
Donderdag 11-10-2018Route 2:
Beatrixlaan tussen Gasthuisstraat en Emmalaan, Emmalaan, Lijnbaan, Hollewal, Weststraat, Molenstraat, Pater Witteplein, Molendwarstraat, Anne Frankstraat, Verzetstraat, Gasthuisstraat van Beatrixlaan tot Hogerstraat, Gravenstraat, Warmoesstraat, Schilderend, Julianastraat, Haffelderweg, Keesomlaan, Pieter van Cuijkstraat, Ada van Hollandstraat, Elemert.
Donderdag 18-10-2018Route 3:
Bernardlaan, Drijverstraat, Burdetstraat, Mr Kraaistraat, Thijsselaan, Brouwerstraat, Binsbergenstraat, Wilsterstraat, Tjakkerstraat, Waalderstraat tussen Bernardlaan en Burgerhoutstraat, Burgerhoutstraat Jan Reystraat, Wilhelminalaan, Achterom, Witte Kruislaan, Schoonoordsingel, Wagemakerstraat.
Donderdag 25-10-2018Route 4:
Donderdag 01-11-2018Route 1: