Winnaars van de Boerenkoolbokaal bekend

De strijd is gestreden, de winnaars van de Boerenkoolbokaal zijn bekend! Na een middag waarbij fanatiek gestreden werd tussen de teams is een overduidelijke winnaar uit de bus gekomen. Reuze mikado, een variatie op twister, een balonnenhindernisbaan en woorden raden waren de diverse onderdelen waar punten mee gescoord konden worden.

In de keuken werden ondertussen pannen boerenkool gekookt die naar binnen vlogen bij de ruim 80 aanwezige leden en vrijwilligers.

Tussen boerenkool en mandarijn werden de jubilarissen in het zonnetje gezet, waaronder Peter van der Voort die maar liefs 40 jaar lid is van Scouting Texel.

De avond werd door de vrijwilligers afgesloten met een variatie op het televisieprogramma De jongens tegen de meisjes. Een hilarische avond met de meisjes als uiteindelijke winnaars.

12 January 2014 door Annemarie Vlaming Witte