Welpenkamp maart 2015

Op zaterdag 21 maart was het dan zover...
Een kamp met de jongens en meiden welpen van scouting Texel. Er waren in totaal wel 27 welpen.

Vanaf 09.30uur was het verzamelen en zodra de ouders weg waren begonnen we met een postenspel. Na soep met een broodje knakwost was het tijd om de bedden op te maken, wat kan het snel een bende worden zeg. Om half drie stapten we op de fiets om met een stevige tegenwind (kracht 7) richting juttersmuseum Flora te gaan. Hier werden we verwelkomd door Andre Eelman die ons een rondleiding gaf en mooie verhalen heeft vertelt.

Weer terug in het gebouw hebben we zelf pannenkoekjes gebakken. Na de film UP zijn we rond elf uur naar bed gegaan. Zondagochtend was er pas geluid om 07.30uur, lekker uitgeslapen dus. Zodra het ontbijt en het opruimen achter de rug was zijn we nog een keer op de fiets gestapt richting het "bossie". Hier hebben ze zich in het spel levend Stratego gestort. Om 12.30uur waren de ouders er weer om de welpen op te halen. Wat de leiding betreft was het een geslaagd en gezellig weekend wat zeker voor herhaling vatbaar is.

scouting groet
Sandra, Rosanne, Inge, Iemelda en Tanja