Joti 2007

Op 19 oktober was het weer zover de 50ste internationale JOTI/JOTA wij als Texelse Scouts hebben hier ook aan meegedaan.

We zijn begonnen met het pionieren van een zendmast om zodoende contact te maken met de rest van de wereld. Gezamenlijk hebben we via de radio geluisterd naar het verhaaltje van minister president Jan Peter Balkenende die de Nederlandse versie opende vanuit Leusden. De rest van de avond hebben we ons vermaakt met contact leggen met andere Scouts.

Zaterdagmorgen hebben we Hike en Seek gespeeld in Den Burg we waren in twee of drie tallen verdeelt met een vlag en we moesten ervoor zorgen dat we niet gefotografeerd werden, we moesten onderweg ook nog vragen beantwoorden dit was een heel leuk spel. Na het middageten werden er allerlei spelletjes gedaan en gewerkt aan het printplaatje voor lasergamen voor het avondspel om 21.00 uur was het afgelopen en hebben we dit gezellige weekend afgesloten.

29 February 2008 door Wouter Bakker